Borsa de treball


Data Publicació: 03-11-2022
Referència: 13973
Descripció:

Grup Policlinic cerca incorporar DIGESTÒLEG/A per cobrir la alta demanda dels seus centres d'atenció privada al Vallés occidental (Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Cerdanyola i Rubi). Oferim relació Mercantil amb percentatge sobre les visites. Horari a convenir segons la disponibilitat del metge. Imprescindible títol homologat i residencia actual a la zona. Grup Policlinic és la xarxa més important de Centres Mèdics Assistencials de Catalunya, no vinculada a la Sanitat Pública, realitzant una mitjana de 30.000 visites mensuals. Som una empresa amb més de 30 anys d'experiència al sector de la medicina privada, comptem amb un gran equip de professionals i un gran nombre d'usuaris. Interessats enviar currículum vitae resumit a: rrhh@grup-policlinic.com

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 13-06-2022
Referència: 13489
Descripció:

Es requereix especialista en Angiologia i Cirurgia Vascular per a guardies localitzables al H Clinic de Barcelona. Possibilitat de participar en l'activitat investigadora i assistencial del equip així com a optar a properes places dins del servei.

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 07-06-2022
Referència: 13455
Descripció:

Servicio de Angiología y Cirugía Vascular y Endovascular del Hospital Universitario de la Ribera en Alzira, Valencia. Hospital perteneciente a la red pública de la Consellería de Sanidad Pública y Universal. Plantilla joven con importante proyecto de futuro Se busca facultativo/a especialista en Angiología y Cirugía Vascular para realizar funciones asistenciales propias de la especialidad en el ámbito hospitalario Imprescindible título de especialidad vía MIR u Homologada de Angiología y Cirugía Vascular y Endovascular Se ofrece: • Plaza a tiempo completo con integración en plantilla , donde se realizan todo tipo de técnicas abiertas o endovasculares, guardias médicas,…. Inicialmente se trata de cubrir los periodos vacacionales durante 4 meses (Julio hasta Octubre, ambos inclusive), con intención de prolongar posteriormente la oferta laboral de forma indefinida en el contexto de ampliación de la plantilla del grupo de trabajo para reforzar unidad de quirófano híbrido quirúrgico y endovascular (interinidad prevista y confirmada para finales de Octubre por jubilación, y una muy posible plaza vacante de nueva creación) • Posibilidad de incorporación inmediata (JULIO)

Sol·licitar més informació